فهرست کتاب چایکوفسکی – آلبوم برای نوجوانان 24 اثر برای پیانو
- پیوتر ایلیچ چایکُفسکی
- در بارۀ مجموعۀ آلبوم برای جوانان
- Morning prayer – نیایش صبحگاهی (سل ماژور)
- Winter morning – صبح روزی زمستانی (سی مینور)
- The little horseman – سوارکارکوچک (ر ماژور)
- Mama – مادر (سل ماژور)
- March of the wooden soldiers – رژۀ سربازان چوبی (ر ماژور)
- The sick doll – عروسک بیمار (سل مینور)
- The doll’s burial – به خاکسپاری عروسک (دو مینور)
- Waltz – والس (می بمل ماژور)
- The new doll– عروسک جدید (سی بمل ماژور)
- Mazurka – مازورکا (ر مینور)
- Russian song – آهنگ روسی (فا ماژور)
- Peasant prelude – پیش درآمد روستایی (سل ماژور)
- Folk song – آهنگ مردمی (ر ماژور)
- Polka – پولکا (سی بمل ماژور)
- Italian song – آهنگ ایتالیایی (ر ماژور)
- Old French song – آهنگ قدیمی فرانسوی (سل مینور)
- German song – آهنگ آلمانی (سل بمل ماژور)
- Neopolitan song – آهنگ ناپلی (می بمل ماژور)
- The nurse’s tale – داستان پرستار (دو ماژور)
- The witch – جادوگر (می مینور)
- Sweet Dream – رویای شیرین (دو ماژور)
- Song of the lark – آواز چکاوک (سل ماژور)
- The hurdy-gurdy man – مرد عود نوا (سل ماژور)
- In church – در کلیسا (می مینور)
درباره پیوتر ایلیچ چایکُوفسکی
(1840-1893) (pyotr Ilyich Tchaikovsky)
چایکُوفسکی فرزند یک بازرس معدن بود. در دوران تحصیلات دبیرستانی زبان فرانسه را آموخت و با موسیقی آشنا شد. در نوزدهسالگی از یک مدرسۀ حقوق فارغالتحصیل شد و به خدمت دولت درآمد.
ولی دو سال بعد در یک انستیتوی موسیقیِ تازه تأسیس بهعنوان دانشجو پذیرفته شد. این انستیتو همانبود که بعداً بهصورت کنسرواتوار مشهور «سنپترزبورگ» درآمد.
پیوتر از کودکی، باهوش و بسیار حساس و شیفتۀ موسیقی بود و در 23 سالگی کار دولتی را رها نمود و به فراگیری موسیقی و آهنگسازی پرداخت و در سال 1866 تحصیلاتش پایان یافت و به او استادی هارمُنی ارکستر پیشنهاد شد.
چهار سال بعد از انستیتوی موسیقی فارغالتحصیل شد. به خاطر تصنیف یک کانتانت بر اساس قصیدۀ «در ثنای شادمانی»، اثر «شیللر» به دریافت مدال نقره توفیق یافت. قصیدۀ شیللر همان بود که بتهوون در موومان چهارم سمفونی نهم خود از آن استفاده کرده بود.
سال بعد در کنسرواتوار مسکو که به مدیریت «نیکُلای روبینشتاین»[1] اداره میشد سمت استادی رشتۀ هارمُنی به چایکُوفسکی محول شد. نیکلای روبینشتاین برادر «آنتون روبینشتاین»[2] استاد چایکُوفسکی در سنپترزبورگ بود. چایکُوفسکی در اواسط بیستسالگی بود که کاملاً جدی به کار آهنگسازی روی آورد.
از نخستین آثار وی، یک سمفونی «رؤیای زمستانی» چند اُوِرتور و قطعاتی برای مجموعه سازهای ارکستر موسیقی مجلسی بود. ولی فقط سال 1869 یعنی در بیست و نه سالگی بود که نخستین نشانه های سبک خاص وی در تصنیف یک پوئم سمفونیک تحت عنوان «تقدیر» مشخص شد.
بین سال های 1868 تا 1875 سمفونیهای 2، 3 و 4، اپرا و رومنو و ژولیت و یک موسیقی محلی را ساخت و در سالهای 1888 تا 1893 با تورهای هنری به اروپا و آمریکا مسافرت کرد و با اجرای کنسرتها و رهبری آنها بر شهرت او افزوده شد.
یکی از بهترین آثارش شمفونی ششم است که در سال 1893 آن را ساخت. آثار چایکُوفسکی بیش از هر اثر دیگر آهنگسازان روس، در سراسر جهان اجرا میشود و از مشهورترین آثار وی میتواند بالۀ «دریاچۀ قو»[3]، اپرای «اوژن اونگین»[4] و سه سمفونی آخر و کنسرتوهای ویولن را نام برد.
وی را از جمله آهنگسازان روی میشناسند که موسیقیاش بازتاب وضعیت اجتماعی روسیه است. او به آثار خود نگرشی عمیق و منتقدانه داشته و بسیاری از آثار اولیۀ خود را از بین برده است.
چایکُوفسکی در آثارش از عناصر ملی قهرمانی و مردمی روسیه بهره برده است. در ادبیات و فلسفه، مطالعات بسیار داشته، با چند زبان اروپایی آشنا بوده و تأثیر موسیقی غرب بر آثارش را پذیرا بوده است. موتسارت را بیش از حد ستایش کرده و سمفونیهای بتهوون الگوی بسیاری از آثارش بوده است.
[1] Nikolai Rubinstein
[2] Anton Rubinstein
[3] Swan Lake
[4] Eugene One gin
خرید آنلاین کتاب چایکوفسکی – آلبوم برای نوجوانان 24 اثر برای پیانو
در همین سایت دلشاد موزیک شما میتوانید کتاب چایکوفسکی – آلبوم برای نوجوانان 24 اثر برای پیانو را به صورت آنلاین خریداری کنید.
البته لازم به توضیح است که ما در کتابخانه خودمان کتابهای بسیار متنوعی از استاد ناصر جهان آرای داریم که همه آنها را میتوانید در کتابفروشی آنلاین ما تهیه کنید
همچنین بهتره بگیم سایت دلشاد موزیک بزرگترین آرشیو و فروشگاه آنلاین کتاب های حوزه موسیقی هست و شما میتوانید تقریبا هر کتابی که دلتون میخواهد رو در این کتابخانه پیدا کنید و به صورت آنلاین خرید کنید.
برای دیدن همه کتابها روی عکس یا لینک زیر کلیک کنید:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.