کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور حسین پرنیا

تماس بگیرید

شش قطعه برای سنتور



شناسه محصول: 585941 دسته:
توضیحات

فهرست قطعات کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور

1- کوک قطعات

2- نگارین بیات ترک – (اجرا در نوار “زخم جدایی” با صدای رضا رضایی پایور)

3- نوشانوش (شور) – (اجرا در نوار” رقص آشفته” با صدای ایرج بسطامی)

4- بغض ناتمام (شور_دشتی) – (اجرا در نوار “بغض ناتمام”)

5- پریشان (دشتی)

6- دوده سودا (همایون) – (اجرا در نوار “بیداد و سماع بزرگداشت حضرت مولانا “)

7- بیداد و سماع (بیداد)  – (اجرا در نواز “بیداد و سماع: بزرگداشت حضرت مولانا”)

زندگینامه: حسین پرنیا (۱۳۵۰-)

حسین پرنیا متولد سال ۱۳۵۰ است. وی تا سن ۱۴ سالگی در اندیمشک نزد استاد ندایی نواختن سنتور را آموخت. پس از آن به تهران آمد و از سال ۱۳۷۳ گروه همایون را تشکیل داد.

حسین پرنیا به همراه گروه همایون کنسرت‌هایی در ایران و خارج از ایران از جمله در آلمان، فرانسه، اتریش، چک، اسلوواکی، ترکیه، هند، پاکستان، قطر و امارات اجرا کرد.

نگارین 6 قطعه برای سنتور حسین پرنیا

نگارین 6 قطعه برای سنتور حسین پرنیا

پرنیا از سال‌های ابتدایی آشنایی با ایرج بسطامی چند کار مشترک با وی انجام داد که در قالب آلبوم‌های خانه بوی گل گرفت، رقص آشفته، حال آشفته و کنسرت گل‌پونه‌ها ۱ عرضه عمومی شد.

کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور

کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور

البته آلبوم حال آشفته شامل دو بخش می‌باشد و بخش اول با صدای بسطامی و بخش دوم آن با صدای رضا رضایی پایور اجرا شده است.

نگارین 6 قطعه برای سنتور حسین پرنیا

نگارین 6 قطعه برای سنتور حسین پرنیا

رسوای عشق بزرگداشت استاد جلیل شهناز و آلبوم یاد برای خرابه‌های تخت جمشید و کاست اهورایی با صدای حسن حسنی و همخوانی هوروش خلیلی و نگار مهر با صدای لطیف کاظمی و نقش ماندگار برای استاد فرامرز پایور وآلبوم ساکن جان با صدای علی جهاندار، آلبوم بی‌کلام یک جرعه نگاه، آلبوم زخم جدایی با صدای رضا رضایی پایور و همخوانی هوروش خلیلی و نیز آلبوم فانوس شب آغوش با صدای حسین رضا اسدی از دیگر آثاری است که با آهنگسازی پرنیا منتشر شده است.

نگارین 6 قطعه برای سنتور حسین پرنیا

نگارین 6 قطعه برای سنتور حسین پرنیا

وی همچنین آلبوم «ذوق جنون» با صدای علی جهاندار را در کارنامه کاری خود دارد. پرنیا هم اکنون در حال تنظیم اثری است که با صدای حسین رضا اسدی برای عرضه عمومی منتشر خواهد گردید.

کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور

کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور

حسین پرنیا همچنین کتاب دستور سنتور همراه با سی دی آموزشی، ۲۰ تمرین برای سنتور به بازار کتاب‌های موسیقی عرضه کرده است و سه کتاب یاد، رقص آشفته و نگارین نت نوشته مجموعه قطعات ساخته شده بی‌کلام وی‌اند که به زودی منتشر می‌شوند.

نگارین 6 قطعه برای سنتور حسین پرنیا

نگارین 6 قطعه برای سنتور حسین پرنیا

از کارهای جدید حسین پرنیا آلبوم دا به خوانندگی رحیم عدنانی است. این آلبوم در دو بخش بختیاری و سنتی تنظیم شده است.

 

خرید آنلاین کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور

در همین سایت دلشاد موزیک شما میتوانید کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور را به صورت آنلاین خریداری کنید.

کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور

کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور

همچنین بهتره بگیم سایت دلشاد موزیک بزرگترین آرشیو و فروشگاه آنلاین کتاب های حوزه موسیقی هست و شما می توانید تقریبا هر کتابی که دلتون می خواهد رو در این کتابخانه پیدا کنید و به صورت آنلاین خرید کنید.

برای دیدن همه کتاب ها روی عکس یا لینک زیر کلیک کنید:

دیدن همه کتاب های فروشگاه دلشاد موزیک

کتابخانه و کتابفروشی دلشاد موزیک - بزرگترین کتابفروشی آنلاین در زمینه موسیقی (سنتی - پاپ - کلاسیک و..)

کتابخانه و کتابفروشی دلشاد موزیک – بزرگترین کتابفروشی آنلاین در زمینه موسیقی (سنتی – پاپ – کلاسیک و..)

توضیحات تکمیلی
وزن 200 گرم
نویسنده

حسین پرنیا

قطع

رحلی

نوع جلد

شومیز

ناشر

فراگاه

موضوع

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب نگارین شش قطعه برای سنتور حسین پرنیا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *