پیشگفتار کتاب سیزده قطعه و دوازده تمرین برای تار و سه تار
امروزه برای سازهای مختلف کتابهای زیادی به چاپ رسیده و این البته گرچه به خودی خود مفید می باشد.
اما شاید گاهاً تکرار مکررات باشد البته که هدف از چاپ و ویرایش های مجدد کمک به ثبت آثار و درب اختیار گذاشتن آن برای نوازنده های سازهای مختلف مفید است.
و در این بین برخی از اساتید و هنرمندان شاید کاری پرزحمت تر به سرانجام رساندن بدین جهت که گاهاً باید از محفوظات خود استفاده می کردند تا آثار اساتید خود را ثبت و ویرایش نمایند که در اینجا بر خود واجب میدانم تا از زحمات تک تک این عزیزان قدردانی نمایم.
استاد عزیزم ناصرخان، ابوترابی استادی وارسته باسواد نوازنده ای قابل و مسلط که زندگی خود را وقف موسیقی نمود و آثار زیادی از ایشان به جا مانده است.
حضور در ارکسترهای مختلف و ضبط آثار زیادی با آهنگسازان بزرگ چون فریدون، ناصری فرامرز پایور حسین دهلوی محمد حیدری و…. در کارنامه ایشان بوده من در طی سالیان هم نشینی و همکاری و همنوازی با ایشان به عنوان نوازنده تمبک و درس گرفتن ساز گاهاً دروسی را به بنده دادند.
چون مجموعه حاضر که با این شیوایی و انگشت گذاری تار از محضر ایشان خوب و درست کم دیدم بر آن شدم هم به جهت ادای دین به ایشان و هم به رسم رفاقـت بیـسـت سـاله و همکاری با ایشان و هم حفظ این قطعات که به فرمایش ایشان تمرین هایی بود که در رادیو تلویزیون ملی قبل انقلاب تدوین و نوشته شده بود را به چاپ رسانیم.
در این راستا موضوع را با دوست فرهیخته ام جناب تنهایی در میان گذاشته و همچون گذشته با روی باز و گشاده استقبال کردند و این دفتر را آماده کردیم باشد که قبول نظر صاحب نظران قرار گیرد.
البته مجموعه دست نویس های استاد عبدالعلی وزیری که مرحوم مجتبی میرزاده به نت درآوردند و هرگز به چاپ نرسید توسط استاد به اینجانب هدیه شده که سر فرصت در حال نت نویسی و ویرایش آن می باشیم که امیدوارم به زودی با همکاری دوستان خوبم به چاپ رسانیم.
در انت های کتاب حاضر تمریناتی جهت تقویت پنجه و مضراب از نوشته های اینجانب نیز آورده شده است. انجام روزانه این تمرینات موجب می شود هنرجویان بتوانند قطعات موسیقی را بهتر بنوازند.
فهرست کتاب سیزده قطعه و دوازده تمرین برای تار و سه تار
- اتود در ماهور
- اتود ماهور
- نغمه ضربی
- سه گاه
- تمرين ابوعطا
- دخترک ژولیده
- برادران خوشحال
- رنگ شور
- رنگ ماهور
- تمرین در اصفهان
- تمرین بیات ترک
- تمرین دشتی
- چهارگاه
- دوئوت برای تار
- تمرین گام و آرپژ
پشت کتاب سیزده قطعه و دوازده تمرین برای تار و سه تار
هادی فتوحی متولد آبان ۱۳۵۸ در خانواده ای اهل موسیقی چشم به جهان گشود، از سن ۵ سالگی زیر نظر علیرضا فتوحی عموی خود به فراگیری موسیقی پرداخت.
ساز تمبک و دف اولین ساز او بود سپس به محضر اساتیدی چون ناصر فرهنگفر، محمد اسماعیلی محمد، اخوان داریوش زرگری بهمن رجبی، بیژن کامکار خلیفه آقاغوثی کیوان، شکوه کامبیز روشن روان به ادامه فراگیری موسیقی پرداخت.
او غیر از سازهای کوبه ای تار و سه تار را نیز از اساتید بهداد بابایی مسعود شعاری داریوش پیرنیاکان ناصر ابوترابی کیوان ساکت و علی قمصری فراگرفت.
سرپرستی و آهنگسازی برای گروه های نوژان تیکا، کرشمه، سایه و حضور در گروه هایی چون، مولانا، رودکی، نوا، نجوا، ترنم کهن ساز و…
همچنین ساخت و اجرای چندین اثر موسیقی همچون، واقعه، تنهایی، کوچه خیال و… تالیف کتاب های بچه ها بوم، بوم شیوه دف نوازی شیوه تمبک نوازی خوانش و شمارش ریتم و…
و تأسیس آموزشگاه موسیقی نوژان و مؤسسه فرهنگی هنری تیکا و استودیو تیکا از جمله فعالیت های او می باشد.
خرید آنلاین کتاب سیزده قطعه و دوازده تمرین برای تار و سه تار
در همین سایت دلشاد موزیک شما میتوانید کتاب سیزده قطعه و دوازده تمرین برای تار و سه تار و یکی از معروفترین کتاب ها در زمینه موسیقی ایرانی را به صورت آنلاین خریداری کنید.
همچنین بهتره بگیم سایت دلشاد موزیک بزرگترین آرشیو و فروشگاه آنلاین کتاب های حوزه موسیقی هست و شما میتوانید تقریبا هر کتابی که دلتون می خواهد رو در این کتابخانه پیدا کنید و به صورت آنلاین خرید کنید.
برای دیدن همه کتاب ها روی عکس یا لینک زیر کلیک کنید:
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.